Varför ha en hemsida?

Vad är då anledningen till att ha en hemsida? Många nöjer sig med Facebook och Instagram och liknande tjänster. Så vad är då skillnaden? Jo, alla dessa tjänster ägs av någon annan.

Tänk dig då att du byggt upp en fin kanal där du får kunder och lagt upp innehåll osv. Hur har du tänkt om de börjar ta betalt eller kanske dör ut och kunderna går till någon annanstans? Ja då är ju risken stor att allt det fina du har byggt upp försvinner någon annanstans. Eller tänk såhär, du är själv inne på någon av dessa sidor och läser om produkter samtidigt som du blir matad med reklam, andra sidor och andra företag – och vips så har du klickat vidare dig.

Alla dessa risker minimeras med en egen hemsida eftersom det är du som äger den. Dessutom kan du forma innehållet helt efter dina egna principer och önskemål.

Det självklara valet är att kombinera dem och få dem att öka din synlighet på Google. Det är trots allt via Google de flesta sökningar görs och det vill man inte missa, eller hur? Så låt inte hela din digitala marknadsföring stå och falla på grund av att någon annan äger din investering.

Comments are closed.